Vés al contingut

26 de novembre, Girona Voluntària es presenta en societat i ho farà amb una gran festa. T’hi apuntes?

El proper 26 de novembre, la Federació Girona Voluntària – Coordinadora d’entitats socials i d’acció comunitària, presentarà l’entitat en societat i ho farà en el trascurs d’una festa en què el fil conductor serà l’agraïment i l’homentatge a totes les persones voluntàries. La festa començarà a les set de la tarda, al pavelló municipal d’esports de Girona (Fontajau).

Girona Voluntària és una entitat sense ànim de lucre que vol modernitzar, rejovenir, posar en valor el voluntariat, i obrir-lo a les noves necessitats de la societat. “Volem coordinar les accions que es vulguin dur a terme des de les entitats a les comarques de Girona i ser una eina útil per canalitzar les necessitats entre les ofertes i demandes de persones voluntàries”, destaca la seva presidenta, Maria Mercè Roca,

Support-Girona és un de les entitats que ha impulsat Girona Voluntària juntament amb l’AFA del Centre d’Educació Especial Palau, l’Associació MIFAS, l’Associació Multicapacitats, la Fundació Oncolliga, la Fundació Ramon Noguera, la Fundació Sant Vicenç de Paül, la Fundació SERGI, el GEiEG-Grup Excursionista i Esportiu Gironí. Totes elles treballaran en xarxa i amb voluntat de fer un projecte «comú i compartit».

Apunta’t a la festa!

Programa festa 26 de novembre 2021

Aquest projecte que ara comença a caminar ens fa molta il·lusió i el volem compartir amb vosaltres. Ens agradarà molt que ens hi acompanyeu!. Només cal que feu la vostra reserva a info@gironavoluntaria.cat o truqueu al 623 46 24 12 i demaneu les invitacions que us calguin.