Serveis

Assegurança

La Llei del voluntariat preveu el dret del voluntari i el deure de l’entitat de disposar d’una assegurança que cobreixi:

 

  • Els riscos derivats de l’activitat en què participa el voluntari, 
  • Els danys que es podrien causar, de manera fortuïta. Com a conseqüència del desenvolupament de la tasca voluntària.

L’entitat amb voluntariat ha de contractar una assegurança d’accidents i de responsabilitat civil per cobrir els possibles riscos que pot patir el voluntari i per garantir la seguretat de l’activitat davant de tercers.

Oferim a les entitats que ho desitgin una proposta d’assegurança col·lectiva per a persones voluntàries. Per més detalls podeu omplir el formulari i ens posarem en contacte.

Assessorament

Les entitats sovint cerquen espais d’assessorament específic en l’àmbit legal, fiscal i comptable.

Des de Girona Voluntària volem canalitzar aquestes demandes d’assessorament per tal de donar resposta a les seves necessitats.

Formació

Preveiem oferir espais formatius, segons les demandes i les necessitats que les pròpies entitats plantegin o, si és possible, canalitzar la formació mitjançant les escoles de formació que ja es dediquen a aquest àmbit.

Espais de Reflexió i Debat

Arreu del territori -i també en xarxa- impulsarem conferències, taules rodones i espais de debat que ens permetran conèixer i compartir el batec i les preocupacions de la societat.